Català |  Español
Sis Prevenciů
Sant PonÁ, 2 local 1 i 2. Les Franqueses del Vallès 08520. Telf. 93 861 63 13. Fax 93 861 63 14 comercialweb@sisprevencio.com
 

Política de privacitat
FAQ
Envia'ns el teu CV

Avís Legal i Política de privacitat

AV√ćS LEGAL

El present av√≠s legal regula l'√ļs del lloc web www.sisprevencio.com propietat de SIS Prevenci√≥, S.L.L., Servei de Prevenci√≥ de Riscos Laborals, amb domicili al C / Sant Pon√ß, 2 local 1 i 2 08520 de les Franqueses del Vall√®s (Barcelona)
 
LEGISLACI√ď
Amb caràcter general les relacions entre SIS Prevenció, S.L.L. amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.
 
√öS I ACC√ČS D'USUARIS
L'Usuari queda informat, i accepta, que l'accés a la present web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial amb SIS Prevenció, S.L.L.
 
PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL
Els drets de propietat intel ‚ÄĘ lectual del contingut de les p√†gines web, el seu disseny gr√†fic i codis s√≥n titularitat de SIS Prevenci√≥, S.L.L. i, per tant, queda prohibida la seva reproducci√≥, distribuci√≥, comunicaci√≥ p√ļblica, transformaci√≥ o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves p√†gines web ni encara citant les fonts, excepte consentiment per escrit de SIS Prevenci√≥, S.L.L.
 
CONTINGUT DEL WEB I ENLLAÇOS (LINKS)
SIS Prevenci√≥, S.L.L. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informaci√≥ continguda en les seves p√†gines web podent incl√ļs limitar o no permetre l'acc√©s a aquesta informaci√≥ a certs usuaris.
SIS Prevenció, S.L.L. no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les que es pugui accedir per "links" o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de SIS Prevenció, S.L.L. La presència de "links" o enllaços a les pàgines web de SIS Prevenció, S.L.L. té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.
 
Aix√≠ mateix, per accedir als serveis que SIS Prevenci√≥ S.L.L. ofereix a trav√©s de la website, haur√† de proporcionar algunes dades de car√†cter personal. En compliment del que estableix la LOPD 15/1999, de 13 de desembre, l'informem que les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades als fitxers de SIS Prevenci√≥, S.L.L., amb la finalitat de prestar i oferir els nostres serveis. Aix√≠ mateix, l'informem de la possibilitat d'exercir els drets d'acc√©s, rectificaci√≥, cancel ‚ÄĘ laci√≥ i oposici√≥ de les seves dades de car√†cter personal, al C / Sant Pon√ß, 2 local 1 i 2 08520 de les Franqueses del Vall√®s, o b√©, enviar un correu electr√≤nic personal@sisprevencio.com¬†
 
Per poder accedir a "Accés Clients" l'usuari utilitzarà un codi d'usuari i clau d'accés que haurà d'introduir a la Web. 
 
SIS Prevenci√≥, S.L.L. no es fa responsable del mal √ļs de les contrasenyes que vost√® pugui dur a terme com a usuari. √Čs responsabilitat de l'usuari custodiar degudament les claus i contrasenyes que se subministren per a l'acc√©s com a usuari, impedint l'√ļs indegut o acc√©s per part de tercers.¬†
 
Així mateix la seua acceptació al present Avís Legal suposa la prestació del seu consentiment exprés perquè SIS Prevenció, SLL pugui remetre comunicacions publicitàries o promocionals per correu electrònic o altre mitjà de comunicació equivalent, en els termes que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic. 
En el supòsit de no estar interessat en rebre aquest tipus de comunicacions pot dirigir-se a SIS Prevenció, S.L.L. a l'adreça anteriorment indicada o al correu electrònic personal@sisprevencio.com, manifestant la seva voluntat.
 
POL√ćTICA DE PRIVACITAT
 
A efecte del que preveu la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, SIS Prevenció, S.L.L. informa l'Usuari de l'existència d'un fitxer de dades de caràcter personal inscrit al RGPD (Registre General de Protecció de Dades)
 
ENVIAMENT I REGISTRE DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL
L'enviament de dades de caràcter personal és obligatori per contactar i rebre informació sobre els productes i serveis oferts per l'entitat. El titular de les dades declara ser major de 14 anys.
No facilitar les dades personals sol ‚ÄĘ licitades o no acceptar la present pol√≠tica de protecci√≥ de dades suposa la impossibilitat de subscriure, registrar o rebre informaci√≥ dels productes i serveis oferts per l'entitat.
D'acord amb el que estableix la Llei Org√†nica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecci√≥ de Dades de Car√†cter Personal, l'informem que les dades personals que s'obtinguin com a conseq√ľ√®ncia del seu enviament, seran incorporades en fitxers de titularitat de SIS Prevenci√≥ , S.L.L. amb domicili al C / Sant Pon√ß, 2 local 1 i 2 08520 Les Franqueses del Vall√®s, tenint implementades totes les mesures de seguretat establertes al Reglament de Desenvolupament de la LOPD, Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre.
 
EXACTITUD I VERACITAT DE LES DADES FACILITADES
L'Usuari que envia la informaci√≥ a SIS Prevenci√≥, S.L.L. √©s l'√ļnic responsable de la veracitat, correcci√≥ i pertin√®ncia de les dades incloses, exonerant SIS Prevenci√≥, S.L.L. de qualsevol responsabilitat al respecte.
L'Usuari garanteix i respon, en qualsevol cas, de l'exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es compromet a mantenir-los degudament actualitzats. L'usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de registre o subscripció.
SIS Prevenci√≥, S.L.L. no respon de la veracitat de les informacions que no siguin d'elaboraci√≥ pr√≤pia i de les que s'indiqui una altra font, de manera que tampoc assumeix cap responsabilitat pel que fa a hipot√®tics perjudicis que poguessin originar per l'√ļs d'aquesta informaci√≥.
S'exonera a SIS Prevenci√≥, S.L.L. de responsabilitat davant qualsevol dany o perjudici que pogu√©s sofrir l'Usuari com a conseq√ľ√®ncia d'errors, defectes o omissions, en la informaci√≥ facilitada per SIS Prevenci√≥, SLL sempre que procedeixi de fonts alienes a aquesta.
 
CESSI√ď DE DADES A TERCERS
SIS Prevenció, S.L.L. no cedirà les dades dels usuaris a tercers.
 
EXERCICI DE DRETS D'ACC√ČS, RECTIFICACI√ď, CANCEL ‚ÄĘ LACI√ď I OPOSICI√ď
Podr√† dirigir les seves comunicacions i exercir els drets d'acc√©s, rectificaci√≥, cancel ‚ÄĘ laci√≥ i oposici√≥ per correu: dirigit a SIS Prevenci√≥, S.L.L., C / Sant Pon√ß, 2 local 1 i 2 08520 Les Franqueses del Vall√®s o mitjan√ßant el seg√ľent e-mail: personal@ sisprevencio. com indicant en l'assumpte "Protecci√≥ de Dades".
Per exercir aquests drets i en compliment de la Instrucció 1/1998, de 19 de gener, de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, és necessari que l'usuari acrediti la seva personalitat davant SIS Prevenció, S.L.L. mitjançant l'enviament de fotocòpia de DNI o qualsevol altre mitjà vàlid en Dret.
 
MESURES DE SEGURETAT INFORMÀTICA
SIS Prevenci√≥, S.L.L., ha adoptat els nivells de seguretat de protecci√≥ de les Dades Personals legalment requerits i recollits en el RD 1720/2007 de Desenvolupament de la LOPD. Tanmateix, disposa d'altres mitjans addicionals, com s√≥n firewalls d'√ļltima generaci√≥, a part de mesures t√®cniques com a programari per a l'encriptaci√≥ de la informaci√≥ confidencial i control d'acc√©s a la informaci√≥ de car√†cter personal, usuaris restringits, pol√≠tiques de seguretat, usuaris i contrasenyes que caduquen segons exigeix la LOPD, i altres sistemes orientats a evitar el mal √ļs, alteraci√≥, acc√©s no autoritzat i robatori de les Dades Personals facilitades a SIS Prevenci√≥, S.L.L.¬†
SIS Prevenci√≥, S.L.L. no ser√† responsable de possibles danys o perjudicis que es poguessin derivar d'interfer√®ncies, omissions, interrupcions, virus inform√†tics, avaries telef√≤niques o desconnexions en el funcionament operatiu d'aquest sistema electr√≤nic, motivades per causes alienes a aquesta. Tampoc es far√† responsable de retards o bloquejos en l'√ļs d'aquest sistema electr√≤nic causats per defici√®ncies o sobrec√†rregues de l√≠nies telef√≤niques o sobrec√†rregues en el CPD (Centre de Processos de Dades), en el sistema d'Internet o en altres sistemes electr√≤nics, aix√≠ com de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjan√ßant intromissions il ‚ÄĘ leg√≠times fora del control de l'entitat.
 
ACCEPTACI√ď I CONSENTIMENT
L'Usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de SIS Prevenció, S.L.L. en la forma i per a les finalitats indicades en la present Política de Protecció de Dades Personals.
 
CANVIS EN LA PRESENT POL√ćTICA DE PRIVACITAT
SIS Prevenci√≥, S.L.L. es reserva el dret a modificar la present pol√≠tica per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials aix√≠ com a pr√†ctiques de la ind√ļstria. En aquests sup√≤sits, SIS Prevenci√≥, S.L.L. anunciar√† en aquesta p√†gina els canvis introdu√Įts amb raonable antelaci√≥ a suposada en pr√†ctica.
 
Amb la col·laboració de Iuris 3.0 Derecho Tecnologico
 
AV√ćS LEGAL
 
El present av√≠s legal regula l'√ļs del lloc web www.sisprevencio.com propietat de SIS Prevenci√≥, S.L.L., Servei de Prevenci√≥ de Riscos Laborals, amb domicili al C / Llevant, 25 local A 08520 de les Franqueses del Vall√®s (Barcelona)
 
LEGISLACI√ď
Amb caràcter general les relacions entre SIS Prevenció, S.L.L. amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.
 
√öS I ACC√ČS D'USUARIS
L'Usuari queda informat, i accepta, que l'accés a la present web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial amb SIS Prevenció, S.L.L.
 
PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL
Els drets de propietat intel ‚ÄĘ lectual del contingut de les p√†gines web, el seu disseny gr√†fic i codis s√≥n titularitat de SIS Prevenci√≥, S.L.L. i, per tant, queda prohibida la seva reproducci√≥, distribuci√≥, comunicaci√≥ p√ļblica, transformaci√≥ o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves p√†gines web ni encara citant les fonts, excepte consentiment per escrit de SIS Prevenci√≥, S.L.L.
 
CONTINGUT DEL WEB I ENLLAÇOS (LINKS)
SIS Prevenci√≥, S.L.L. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informaci√≥ continguda en les seves p√†gines web podent incl√ļs limitar o no permetre l'acc√©s a aquesta informaci√≥ a certs usuaris.
SIS Prevenció, S.L.L. no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les que es pugui accedir per "links" o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de SIS Prevenció, S.L.L. La presència de "links" o enllaços a les pàgines web de SIS Prevenció, S.L.L. té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.
 
Aix√≠ mateix, per accedir als serveis que SIS Prevenci√≥ S.L.L. ofereix a trav√©s de la website, haur√† de proporcionar algunes dades de car√†cter personal. En compliment del que estableix la LOPD 15/1999, de 13 de desembre, l'informem que les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades als fitxers de SIS Prevenci√≥, S.L.L., amb la finalitat de prestar i oferir els nostres serveis. Aix√≠ mateix, l'informem de la possibilitat d'exercir els drets d'acc√©s, rectificaci√≥, cancel ‚ÄĘ laci√≥ i oposici√≥ de les seves dades de car√†cter personal, al C / Llevant, 25 local A 08520 de les Franqueses del Vall√®s, o b√©, enviar un correu electr√≤nic xxxx@sisprevencio.com¬†
 
Per poder accedir a "Accés Clients" l'usuari utilitzarà un codi d'usuari i clau d'accés que haurà d'introduir a la Web. 
 
SIS Prevenci√≥, S.L.L. no es fa responsable del mal √ļs de les contrasenyes que vost√® pugui dur a terme com a usuari. √Čs responsabilitat de l'usuari custodiar degudament les claus i contrasenyes que se subministren per a l'acc√©s com a usuari, impedint l'√ļs indegut o acc√©s per part de tercers.¬†
 
Així mateix la seua acceptació al present Avís Legal suposa la prestació del seu consentiment exprés perquè SIS Prevenció, SLL pugui remetre comunicacions publicitàries o promocionals per correu electrònic o altre mitjà de comunicació equivalent, en els termes que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic. 
En el supòsit de no estar interessat en rebre aquest tipus de comunicacions pot dirigir-se a SIS Prevenció, S.L.L. a l'adreça anteriorment indicada o al correu electrònic xsxx@sisprevencio.com, manifestant la seva voluntat.
 
POL√ćTICA DE PRIVACITAT
 
A efecte del que preveu la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, SIS Prevenció, S.L.L. informa l'Usuari de l'existència d'un fitxer de dades de caràcter personal inscrit al RGPD (Registre General de Protecció de Dades)
 
ENVIAMENT I REGISTRE DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL
L'enviament de dades de caràcter personal és obligatori per contactar i rebre informació sobre els productes i serveis oferts per l'entitat. El titular de les dades declara ser major de 14 anys.
No facilitar les dades personals sol ‚ÄĘ licitades o no acceptar la present pol√≠tica de protecci√≥ de dades suposa la impossibilitat de subscriure, registrar o rebre informaci√≥ dels productes i serveis oferts per l'entitat.
D'acord amb el que estableix la Llei Org√†nica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecci√≥ de Dades de Car√†cter Personal, l'informem que les dades personals que s'obtinguin com a conseq√ľ√®ncia del seu enviament, seran incorporades en fitxers de titularitat de SIS Prevenci√≥ , S.L.L. amb domicili al C / Llevant, 25 local A 08520 Les Franqueses del Vall√®s, tenint implementades totes les mesures de seguretat establertes al Reglament de Desenvolupament de la LOPD, Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre.
 
EXACTITUD I VERACITAT DE LES DADES FACILITADES
L'Usuari que envia la informaci√≥ a SIS Prevenci√≥, S.L.L. √©s l'√ļnic responsable de la veracitat, correcci√≥ i pertin√®ncia de les dades incloses, exonerant SIS Prevenci√≥, S.L.L. de qualsevol responsabilitat al respecte.
L'Usuari garanteix i respon, en qualsevol cas, de l'exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es compromet a mantenir-los degudament actualitzats. L'usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de registre o subscripció.
SIS Prevenci√≥, S.L.L. no respon de la veracitat de les informacions que no siguin d'elaboraci√≥ pr√≤pia i de les que s'indiqui una altra font, de manera que tampoc assumeix cap responsabilitat pel que fa a hipot√®tics perjudicis que poguessin originar per l'√ļs d'aquesta informaci√≥.
S'exonera a SIS Prevenci√≥, S.L.L. de responsabilitat davant qualsevol dany o perjudici que pogu√©s sofrir l'Usuari com a conseq√ľ√®ncia d'errors, defectes o omissions, en la informaci√≥ facilitada per SIS Prevenci√≥, SLL sempre que procedeixi de fonts alienes a aquesta.
 
CESSI√ď DE DADES A TERCERS
SIS Prevenció, S.L.L. no cedirà les dades dels usuaris a tercers.
 
EXERCICI DE DRETS D'ACC√ČS, RECTIFICACI√ď, CANCEL ‚ÄĘ LACI√ď I OPOSICI√ď
Podr√† dirigir les seves comunicacions i exercir els drets d'acc√©s, rectificaci√≥, cancel ‚ÄĘ laci√≥ i oposici√≥ per correu: dirigit a SIS Prevenci√≥, S.L.L., C / Llevant, 25 local A 08520 Les Franqueses del Vall√®s o mitjan√ßant el seg√ľent e-mail: xxxx @ sisprevencio. com indicant en l'assumpte "Protecci√≥ de Dades".
Per exercir aquests drets i en compliment de la Instrucció 1/1998, de 19 de gener, de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, és necessari que l'usuari acrediti la seva personalitat davant SIS Prevenció, SLL mitjançant l'enviament de fotocòpia de DNI o qualsevol altre mitjà vàlid en Dret.
 
MESURES DE SEGURETAT INFORMÀTICA
SIS Prevenci√≥, S.L.L., ha adoptat els nivells de seguretat de protecci√≥ de les Dades Personals legalment requerits i recollits en el RD 1720/2007 de Desenvolupament de la LOPD. Tanmateix, disposa d'altres mitjans addicionals, com s√≥n firewalls d'√ļltima generaci√≥, a part de mesures t√®cniques com a programari per a l'encriptaci√≥ de la informaci√≥ confidencial i control d'acc√©s a la informaci√≥ de car√†cter personal, usuaris restringits, pol√≠tiques de seguretat, usuaris i contrasenyes que caduquen segons exigeix la LOPD, i altres sistemes orientats a evitar el mal √ļs, alteraci√≥, acc√©s no autoritzat i robatori de les Dades Personals facilitades a SIS Prevenci√≥, S.L.L.¬†
SIS Prevenci√≥, S.L.L. no ser√† responsable de possibles danys o perjudicis que es poguessin derivar d'interfer√®ncies, omissions, interrupcions, virus inform√†tics, avaries telef√≤niques o desconnexions en el funcionament operatiu d'aquest sistema electr√≤nic, motivades per causes alienes a aquesta. Tampoc es far√† responsable de retards o bloquejos en l'√ļs d'aquest sistema electr√≤nic causats per defici√®ncies o sobrec√†rregues de l√≠nies telef√≤niques o sobrec√†rregues en el CPD (Centre de Processos de Dades), en el sistema d'Internet o en altres sistemes electr√≤nics, aix√≠ com de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjan√ßant intromissions il ‚ÄĘ leg√≠times fora del control de l'entitat.
 
ACCEPTACI√ď I CONSENTIMENT
L'Usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de SIS Prevenció, S.L.L. en la forma i per a les finalitats indicades en la present Política de Protecció de Dades Personals.
 
CANVIS EN LA PRESENT POL√ćTICA DE PRIVACITAT
SIS Prevenci√≥, S.L.L. es reserva el dret a modificar la present pol√≠tica per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials aix√≠ com a pr√†ctiques de la ind√ļstria. En aquests sup√≤sits, SIS Prevenci√≥, S.L.L. anunciar√† en aquesta p√†gina els canvis introdu√Įts amb raonable antelaci√≥ a suposada en pr√†ctica.
 
AV√ćS LEGAL
 
El present av√≠s legal regula l'√ļs del lloc web www.sisprevencio.com propietat de SIS Prevenci√≥, S.L.L., Servei de Prevenci√≥ de Riscos Laborals, amb domicili al C / Llevant, 25 local A 08520 de les Franqueses del Vall√®s (Barcelona)
 
LEGISLACI√ď
Amb caràcter general les relacions entre SIS Prevenció, S.L.L. amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.
 
√öS I ACC√ČS D'USUARIS
L'Usuari queda informat, i accepta, que l'accés a la present web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial amb SIS Prevenció, S.L.L.
 
PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL
Els drets de propietat intel ‚ÄĘ lectual del contingut de les p√†gines web, el seu disseny gr√†fic i codis s√≥n titularitat de SIS Prevenci√≥, S.L.L. i, per tant, queda prohibida la seva reproducci√≥, distribuci√≥, comunicaci√≥ p√ļblica, transformaci√≥ o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves p√†gines web ni encara citant les fonts, excepte consentiment per escrit de SIS Prevenci√≥, S.L.L.
 
CONTINGUT DEL WEB I ENLLAÇOS (LINKS)
SIS Prevenci√≥, S.L.L. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informaci√≥ continguda en les seves p√†gines web podent incl√ļs limitar o no permetre l'acc√©s a aquesta informaci√≥ a certs usuaris.
SIS Prevenció, S.L.L. no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les que es pugui accedir per "links" o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de SIS Prevenció, S.L.L. La presència de "links" o enllaços a les pàgines web de SIS Prevenció, S.L.L. té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.
 
Aix√≠ mateix, per accedir als serveis que SIS Prevenci√≥ S.L.L. ofereix a trav√©s de la website, haur√† de proporcionar algunes dades de car√†cter personal. En compliment del que estableix la LOPD 15/1999, de 13 de desembre, l'informem que les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades als fitxers de SIS Prevenci√≥, S.L.L., amb la finalitat de prestar i oferir els nostres serveis. Aix√≠ mateix, l'informem de la possibilitat d'exercir els drets d'acc√©s, rectificaci√≥, cancel ‚ÄĘ laci√≥ i oposici√≥ de les seves dades de car√†cter personal, al C / Llevant, 25 local A 08520 de les Franqueses del Vall√®s, o b√©, enviar un correu electr√≤nic xxxx@sisprevencio.com¬†
 
Per poder accedir a "Accés Clients" l'usuari utilitzarà un codi d'usuari i clau d'accés que haurà d'introduir a la Web. 
 
SIS Prevenci√≥, S.L.L. no es fa responsable del mal √ļs de les contrasenyes que vost√® pugui dur a terme com a usuari. √Čs responsabilitat de l'usuari custodiar degudament les claus i contrasenyes que se subministren per a l'acc√©s com a usuari, impedint l'√ļs indegut o acc√©s per part de tercers.¬†
 
Així mateix la seua acceptació al present Avís Legal suposa la prestació del seu consentiment exprés perquè SIS Prevenció, SLL pugui remetre comunicacions publicitàries o promocionals per correu electrònic o altre mitjà de comunicació equivalent, en els termes que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic. 
En el supòsit de no estar interessat en rebre aquest tipus de comunicacions pot dirigir-se a SIS Prevenció, S.L.L. a l'adreça anteriorment indicada o al correu electrònic xsxx@sisprevencio.com, manifestant la seva voluntat.
 
POL√ćTICA DE PRIVACITAT
 
A efecte del que preveu la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, SIS Prevenció, S.L.L. informa l'Usuari de l'existència d'un fitxer de dades de caràcter personal inscrit al RGPD (Registre General de Protecció de Dades)
 
ENVIAMENT I REGISTRE DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL
L'enviament de dades de caràcter personal és obligatori per contactar i rebre informació sobre els productes i serveis oferts per l'entitat. El titular de les dades declara ser major de 14 anys.
No facilitar les dades personals sol ‚ÄĘ licitades o no acceptar la present pol√≠tica de protecci√≥ de dades suposa la impossibilitat de subscriure, registrar o rebre informaci√≥ dels productes i serveis oferts per l'entitat.
D'acord amb el que estableix la Llei Org√†nica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecci√≥ de Dades de Car√†cter Personal, l'informem que les dades personals que s'obtinguin com a conseq√ľ√®ncia del seu enviament, seran incorporades en fitxers de titularitat de SIS Prevenci√≥ , S.L.L. amb domicili al C / Llevant, 25 local A 08520 Les Franqueses del Vall√®s, tenint implementades totes les mesures de seguretat establertes al Reglament de Desenvolupament de la LOPD, Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre.
 
EXACTITUD I VERACITAT DE LES DADES FACILITADES
L'Usuari que envia la informaci√≥ a SIS Prevenci√≥, S.L.L. √©s l'√ļnic responsable de la veracitat, correcci√≥ i pertin√®ncia de les dades incloses, exonerant SIS Prevenci√≥, S.L.L. de qualsevol responsabilitat al respecte.
L'Usuari garanteix i respon, en qualsevol cas, de l'exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es compromet a mantenir-los degudament actualitzats. L'usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de registre o subscripció.
SIS Prevenci√≥, S.L.L. no respon de la veracitat de les informacions que no siguin d'elaboraci√≥ pr√≤pia i de les que s'indiqui una altra font, de manera que tampoc assumeix cap responsabilitat pel que fa a hipot√®tics perjudicis que poguessin originar per l'√ļs d'aquesta informaci√≥.
S'exonera a SIS Prevenci√≥, S.L.L. de responsabilitat davant qualsevol dany o perjudici que pogu√©s sofrir l'Usuari com a conseq√ľ√®ncia d'errors, defectes o omissions, en la informaci√≥ facilitada per SIS Prevenci√≥, SLL sempre que procedeixi de fonts alienes a aquesta.
 
CESSI√ď DE DADES A TERCERS
SIS Prevenció, S.L.L. no cedirà les dades dels usuaris a tercers.
 
EXERCICI DE DRETS D'ACC√ČS, RECTIFICACI√ď, CANCEL ‚ÄĘ LACI√ď I OPOSICI√ď
Podr√† dirigir les seves comunicacions i exercir els drets d'acc√©s, rectificaci√≥, cancel ‚ÄĘ laci√≥ i oposici√≥ per correu: dirigit a SIS Prevenci√≥, S.L.L., C / Llevant, 25 local A 08520 Les Franqueses del Vall√®s o mitjan√ßant el seg√ľent e-mail: xxxx @ sisprevencio. com indicant en l'assumpte "Protecci√≥ de Dades".
Per exercir aquests drets i en compliment de la Instrucció 1/1998, de 19 de gener, de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, és necessari que l'usuari acrediti la seva personalitat davant SIS Prevenció, SLL mitjançant l'enviament de fotocòpia de DNI o qualsevol altre mitjà vàlid en Dret.
 
MESURES DE SEGURETAT INFORMÀTICA
SIS Prevenci√≥, S.L.L., ha adoptat els nivells de seguretat de protecci√≥ de les Dades Personals legalment requerits i recollits en el RD 1720/2007 de Desenvolupament de la LOPD. Tanmateix, disposa d'altres mitjans addicionals, com s√≥n firewalls d'√ļltima generaci√≥, a part de mesures t√®cniques com a programari per a l'encriptaci√≥ de la informaci√≥ confidencial i control d'acc√©s a la informaci√≥ de car√†cter personal, usuaris restringits, pol√≠tiques de seguretat, usuaris i contrasenyes que caduquen segons exigeix la LOPD, i altres sistemes orientats a evitar el mal √ļs, alteraci√≥, acc√©s no autoritzat i robatori de les Dades Personals facilitades a SIS Prevenci√≥, S.L.L.¬†
SIS Prevenci√≥, S.L.L. no ser√† responsable de possibles danys o perjudicis que es poguessin derivar d'interfer√®ncies, omissions, interrupcions, virus inform√†tics, avaries telef√≤niques o desconnexions en el funcionament operatiu d'aquest sistema electr√≤nic, motivades per causes alienes a aquesta. Tampoc es far√† responsable de retards o bloquejos en l'√ļs d'aquest sistema electr√≤nic causats per defici√®ncies o sobrec√†rregues de l√≠nies telef√≤niques o sobrec√†rregues en el CPD (Centre de Processos de Dades), en el sistema d'Internet o en altres sistemes electr√≤nics, aix√≠ com de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjan√ßant intromissions il ‚ÄĘ leg√≠times fora del control de l'entitat.
 
ACCEPTACI√ď I CONSENTIMENT
L'Usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de SIS Prevenció, S.L.L. en la forma i per a les finalitats indicades en la present Política de Protecció de Dades Personals.
 
CANVIS EN LA PRESENT POL√ćTICA DE PRIVACITAT
SIS Prevenci√≥, S.L.L. es reserva el dret a modificar la present pol√≠tica per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials aix√≠ com a pr√†ctiques de la ind√ļstria. En aquests sup√≤sits, SIS Prevenci√≥, S.L.L. anunciar√† en aquesta p√†gina els canvis introdu√Įts amb raonable antelaci√≥ a suposada en pr√†ctica.
Blog

primers-auxilis

31/10/2014

La importància dels primers auxilis

invertir-en-prevencio-de-riscos-laborals

01/07/2014

Si no es tenen en compte poden afectar a la nostra salut.

invertir-en-prevencio-de-riscos-laborals

03/06/2014

Et donem unes recomanacions per millorar la teva salut!