Català |  Español
Sis Prevenció
Sant Ponç, 2 local 1 i 2. Les Franqueses del Vallès 08520. Telf. 93 861 63 13. Fax 93 861 63 14 comercialweb@sisprevencio.com
 

Política de privacitat
FAQ
Envia'ns el teu CV

Selecciona la categoria de notícies    
 
 

Plans d'autoprotecció / Plans d'emergència

    06/10/2014

Evaluar les principals amenaces i riscos dins del centre i en els seus voltants.

La majoria de les activitats empresarials (complexos hotelers, centres d'estudis, residències, emmagatzematge de productes inflamables, gestors de residus, espectacles públics, etc.) es troben amb l'obligació de desenvolupar i implantar plans d'autoprotecció, i d'efectuar simulacres amb regularitat.

Durant el transcurs de qualsevol activitat poden presentar-se situacions incontrolades, que puguin ocasionar danys o que presentin riscos per als individus, els recursos o el medi ambient, i que, per tant, necessitin una actuació organitzada i eficient; a aquesta situació se li denomina emergència. Per exemple: emergències mèdiques, incendis, fugides o vessis, amenaces de bombes, sismes, inundacions i un llarg etcètera.

En un pla d'emergències s'avaluen les principals amenaces i riscos dins del centre i en els seus voltants. S'estableix un pla d'acció per eliminar o mitigar les amenaces i perills identificats. També es determinen unes activitats per a la preparació davant emergències col•lectives i individuals (senyalització de rutes d'evacuació, subministraments d'equips i materials per als equips, responsables que formaran part dels equips d'emergència...). Finalment, es realitza una valoració general del pla mitjançant la realització de simulacres d'emergència per verificar la seva eficàcia.

L'objectiu final del pla d'autoprotecció i/o pla d'emergència, és el poder gestionar de forma correcta la situació d'emergència amb la finalitat d'evitar i/o minimitzar els danys que puguin desencadenar aquesta emergència.

Necessites formació o aplicar plans d'autoprotecció dissenyats per a la teva empresa? Contacta amb nosaltres.

Et realitzarem estudi del pla d'emergència necessari segons normativa aplicable a l'activitat i pressupost sense compromís!

Sis Prevenció, la Seguretat de fer les coses ben fetes.