SiS Prevenció utilitza cookies pròpies y de tercers, per a identificar la sessió d'usuari, per a recollir dades estadístiques (Google Analytics) i per mostrar-li publicitat rellevant (videos Youtube).

Premi "ACCEPTAR" per autoritzar-ne el seu ús, "REBUTJAR" per a rebutjar-les o "CONFIGURAR"

En cas de rebutjar-les, SiS Prevenció no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES

 

Formació metall 4 hores reciclatge

 

Durada: 4h

Preu: A consultar

Modalitat: Presencial

Inici: 07/06/2023, 27/06/2023

Lloc d'impartició: SIS Prevenció - Centre de Formació - Passeig Ribera del Congost, 36B Les Franqueses del Vallès

Objectius: Complir acord amb el que estableix el Conveni Col·lectiu Estatal de la Indústria, la Tecnologia i els Serveis d'al Sector de l'Metall (CEM).

Oficis que disposen de 4 hores de reciclatge:

4h Electricitat

4h Estructures metàl.liques

4h lampisteria

 

Programa Formatiu:

CONTINGUTS PART ESPECÍFICA: consultar per a cada formació

 

Metodologia

La formació de 4 hores de reciclatge és en modalitat presencial i és obligatòria l'assistència al 100% del curs per poder-ne obtenir el certificat. A la finalització del curs, el formador realitzarà un test del contingut del curs a cada alumne. 

Les formacions de 4 hores de reciclatge es realizen cada 4 anys i només podran realitzar-se en cas que l'alumne disposi d'alguna altra formacio de 20 hores d'ofici del metall realizada fa 4 anys .

 

*les empreses amb treballadors assalariats que realitzin el curs tindran possiblitat de bonificar-se aquesta formació (consultar amb el nostre departament administratiu).

 

 
 
© 2021-2023   SiS Prevenció