SiS Prevenció utilitza cookies pròpies y de tercers, per a identificar la sessió d'usuari, per a recollir dades estadístiques (Google Analytics) i per mostrar-li publicitat rellevant (videos Youtube).

Premi "ACCEPTAR" per autoritzar-ne el seu ús, "REBUTJAR" per a rebutjar-les o "CONFIGURAR"

En cas de rebutjar-les, SiS Prevenció no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES

 

C.09 Operaris en activitats de premuntatge, muntatge, canvi de format i assemblatge a fàbriques (20h)

 

Durada: 20h
Preu:  A concretar pel grup
Modalitat: Presencial
Properes dates: A petició
Lloc d'impartició: SIS Prevenció - Centre de Formació - Passeig Ribera del Congost, 36B Les Franqueses del Vallès

Objectiu
Adquirir la formació mínima (en durada, contingut i termini) en matèria de prevenció de riscos laborals, i en funció de l'activitat professional realitzada, en compliment del que estableix el Conveni col·lectiu estatal vigent del sector del metall.

Programa

Segons Conveni Metall.

 

Metodologia

La formació de 20 hores d'ofici és totalment presencial i és obligatòria l'assistència al 100% del curs per poder-ne obtenir el certificat. A la finalització del curs, el formador realitzarà un test del contingut del curs a cada alumne. 


*Les empreses amb treballadors assalariats que realitzin el curs tindran possiblitat de bonificar-se aquesta formació (consultar més informació a l'apartat Bonificacions)

 
 
© 2021-2023   SiS Prevenció