SiS Prevenció utilitza cookies pròpies y de tercers, per a identificar la sessió d'usuari, per a recollir dades estadístiques (Google Analytics) i per mostrar-li publicitat rellevant (videos Youtube).

Premi "ACCEPTAR" per autoritzar-ne el seu ús, "REBUTJAR" per a rebutjar-les o "CONFIGURAR"

En cas de rebutjar-les, SiS Prevenció no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES

Seguretat en el treball
Higiene industrial
Ergonomia
Psicosociologia
Vigilància de la salut

Qui som?

 

SIS Prevenció som un Servei de Prevenció Aliè de Riscos Laborals acreditat conforme a la legislació espanyola amb el número SP-090-B (Llei 31/1995 de Prevenció de Riscos Laborals).

 

Disposem d'un gran equip de professionals, tant en l'àmbit tècnic com en el sanitari, els quals estan especialitzats en els diferents sectors d'activitat: obra, sector hoteler i restauració, sector serveis, transport, etc. 

 

Amb els anys hem anat posicionant-nos també en el sector de l'autoprotecció, tant a nivell de primers auxilis com d'emergències. Formant en aquest àmbit a milers d'estudiants i/o treballadors de la nostra provincia.

 

SIS Prevenció ha anat esdevenint una empresa que treballa per a la seguretat i la salut dels treballadors, ampliant per aquesta raó tots els nostres serveis per tal de poder oferir al client totes les seves demandes i necessitats.

 

Us convidem a visitar la nostra nova web corporativa, per així poder conèixer-nos millor. Esperem que la gaudiu tant com nosaltres hem fet durant la seva creació.

 
© 2021-2023   SiS Prevenció